sreda, 4. maj 2011

Pomagaj in zmagaj!

Kot obljubljeno pred prazniki, je nagradna igra v zagonu.

Odločila sem se, v skladu z dogodki, da združim za vse udeležence dobro delo z nagrado. Torej dobro s koristnim.

Veganska po-iz-kušna je mogoče blog o veganskih receptih, veganskemu slogu življenja, a je tudi blog za živali. Vem, da ne morem pomagati vsakemu, vem, da jih na desetine nikoli ne najde novega doma, a lahko se zavzamem za enega posamično in morda bo takšna taktika obrodila več sadov.

Več o psičku, ki išče dom tule, za spremljanje dogajanja pa več na Facebook fan page .

Nagrada sestoji iz presnih bio kakavovih zrn, kokosove vode in bio sadne ploščice (100% sadje). Vrednost vsega skupaj je 8 evrov.
Izdelki bodo predstavljeni na Facebookovi strani!



Pred več kot letom dni, sem tudi sama našla mlado, izredno lepo muco. Izgubljena je tavala in jokala na ves glas. Kljub temu, da imam doma mačko, ki ne prenese novih članov, sem se odločila, da v zavetišče že ne bo šla, a da bom sama našla dom mali kepici. Takrat sem v okolici svojega doma na veliko delila letake, govorila z ljudmi, a odziva ni bilo. Prišlo je do točke, ko sem poskušala združiti mojega mačkona z novo priseljenko. Pa ni šlo. Na koncu sem ji dom bila prisiljena poiskati znotraj lastne družine. Sprejeta je bila z ljubeznijo. Imela je vse. Zavetje, ljubezen, hrano, pozornost, prijazno okolico.
Po malo več kot šestih mesecih je zapustila ta svet. Ena neprevidnost z njene starni ali pa človekova objestnost, je končala njeno potepanje.
Usoda ji ni zapisala dolgega življenja, a vem, da vse, kar se ji je hudega pripetilo, je bilo odtehtano s tistimi nekaj mesečnimi sončnimi žarki v njenem kratkem življenju. Osrečila je mnogo ljudi in bila izredno hvaležna za novo priložnost.


Če le lahko, pomagajte. Pa ne zato, ker bi vas nagrada spodbudila, a zato ker je treba besede včasih tudi spremeniti v dejanja. Ne zaradi nas, za druge.

5 komentarjev:

  1. Živjo,

    če želiš, lahko dam oglas tudi na moj blog, če bomo s tem kaj bolj pomagali?
    Jaz kužka vem da ne morem imeti, lahko pa vsaj delim glas naprej.
    Hvala ker se trudiš, res hvalevredno!

    OdgovoriIzbriši
  2. To bi bilo res super! Najlepša hvala!

    Lp!

    OdgovoriIzbriši
  3. Objavljeno na moji strani ...
    http://zdravilkaduha.wordpress.com/pomagaj-in-zmagaj/
    Sem pridala še svojo nagrado, če bo koga zanimalo.
    Lp,
    B

    OdgovoriIzbriši
  4. Hej, tudi sama sem opozorila na tega kužka na svojem blogu. objavljeno je na http://hitrakvacka.blogspot.com/2011/05/nagradna-igra.html

    Lp :)

    OdgovoriIzbriši